Този сайт използва бисквити - Повече Информация. Приемам
Активни Потребители: 6 Гости: 24
Активни регистрирани потребители
27:04:40 - Ahrefs [Bot] [10516]
Тема
248:49:20 - Google [Bot] [12511]
Тема
97:49:23 - Bing [Bot] [102310]
Тема
0:26:57 - Majestic-12 [Bot] [127]
Новина
0:31:29 - Tbot [Bot] [44]
Потребители
611:22:55 - Semrush [Bot] [385438]
Тема
Активни анонимни потребители
0:07:52 [0]
Тема
0:01:13 [0]
Тема
0:07:01 [0]
Тема
0:11:41 [0]
Потребителски профил
0:07:18 [0]
Тема
0:11:49 [0]
Потребителски профил
2:29:39 [14]
Статии
0:11:13 [0]
Потребителски профил
0:04:14 [0]
Тема
0:12:33 [0]
Чат
0:12:13 [0]
Потребителски профил
0:11:34 [0]
Потребителски профил
0:08:10 [0]
Тема
0:11:57 [0]
Потребителски профил
0:12:05 [0]
Потребителски профил
0:12:18 [0]
Тема
0:11:28 [0]
Тема
0:11:19 [0]
Потребителски профил
0:11:26 [0]
Потребителски профил
0:12:22 [0]
Потребителски профил
0:12:28 [0]
Тема
11:14:17 [67]
Форум
0:07:12 [7]
Форум
0:00:00 [0]
Тема
Отиди на Стр.:
Също на тази страница
Анонимен
0 Секунди
Форуми Подводен риболов Кръчмата
Знаете ли че:
141
@Sharky, ти сериозно ли го мислиш това? Че те и циганите цапат и разнасят зарази, да почнеме да ги събираме в кафези и на стрелбището... ! Верно ли споделяш подобни възгледи? Аз от 3-4 години чета тук и на твоя ник имах по-различна отметка.  Мислим да се сещаш вследствие на какво се развъждат такива "чистачи" като плъховете. Иначе мерси за поканата! 
От анкетата за спортовете гледам - 179 са гласували за ПР и 278 за други подводни спортове. Много ще ми е интересен резултатът от евентуална анкета: "Одобрявате ли убиването на животни като спортно занимание?"

И явно имате некакви залепнали релета и не можете да схванете за какво изобщо тръгна лафа - човека ви каза, че от развитата част на света тръгва като вълна нова култура на непоносимост на хората към секакви форми на тормоз върху живи същества, а да не говорим за крайности като брутално избиване за развлечение! Както виждате, стрелянето по улични кучета и котки преди 15 години си беше спорт за некои фенове, некаква баба просто им меткаше хапче отрова ей така, докато лафи с комшийката, ама сега се ходи в затвора за това и когато ни го нахлузиха, никой не ни пита! @spear се напъва да каже, че заради тази тенденция е възможно некъде из ЕС да използват снимки и видео от състезания по ПР и да забранят изобщо това занимание КАТО СПОРТ, щото държите да е спорт, а вие после обяснявайте как храните сираците!

И изобщо, който не може да направи разлика между необходимостта да се намали застрашаваща човека популация (Sharky), необходимостта да се набави храна и перверзния кеф да убиеш, за да се изпъчиш, начи с него говорим на различни езици и дискусията е ялова, нема смисъл от нея! И аз се оттеглям, мерси за вниманието!
142
Stardust написа:
... Много ще ми е интересен резултатът от евентуална анкета: "Одобрявате ли убиването на животни като спортно занимание?"


+1
Бих перефразирал въпроса в"Одобрявате ли убиването на животни като хоби занимание или на състезание"?
А Dobs спомняш ли си колко риби имаше улов на приятелското състезание на, което участва преди години? Може ида си забравил, но ти зае 3-то място с една риба.
Юли, мисля, че е крайно време дискусията по темата да се прекрати поради абсолютната и несъстоятелност. Бих добавил, че е огромно ЛИЦЕМЕРИЕ от страна на несъстезаващите се харпунисти да се изкарват по-малко убийци за удоволствие от състезателите. Ако искаме да запазим хобито и спорта си в сайтове, като този, не бива да се поместват снимки и истории от/за излети и състезания и съответния улов. Така ще спрете рекламата на убийства на риби за удоволствие, каквато ежедневно правите.
146
Марио аз вече спрях и се извиних на всеки който се чуства засегнат, но дебата е все още жив и тече от само себе си.
Уважавам твоето мнение и това което си ти, но не заради успехите ти по състезанията.
Жалко е, че хора с опит като теб споделят опита си само по състезания, но не и във форуми.
Колкото до другото аз вече написах, щом ловът не е забранен значи има начин да оцелеем и ние, но това вече няма значение и аз самия не искам повече да говоря(пиша) за това.
147
Аз също съм против масовките но защото не харесвам тарапаната :-) Да отидем няколко приятели е супер ама с още 50 човека ми е множко :-) Що се отнася до улова :-) Колко риби се хващат на състезание, колко състезания има в годината и колко състезатели вземат участие? 4 или 5 състезания по 100 риби на състезание хайде 150 ;-) и 50 състезатели :-) значи 750 риби на 50 човека за 5 излета .... това излиза по 3 риби на човек на влизане :-) При това имам чувството че по 150 риби на състезание рядко се хващат :-) ама и 200 да са все тази .... за едно състезание са около 150 кила риба знаяи около 750 кг. за година а онези турци изкараха в началото на годината 20 тона за 2 часа .....! Юли батка не си прав. В този спорт "хвани и пусни" няма ако не щеш да стреляш риба взимай фотоапарата и това е! А колкото до морала ...... не мисля че всеки който яде месо или риба е безгрешен! Тъй че няма какво да се правим на прекалени светци!
148
Месото от магазина се отглежда по далеч нехуманен начин и въпреки това си го купуваме и се храним ама не защото не знаем че е от живи същества обречени на заколение от рождението им които живеят във затвори и биват свитнати и накълцани от машини по крайно звеерски начин ами защото се правим че не знаем защото така е по удобно за съвеста ни. Мен ако ме питате всички сме съучастници в едно непрекъснато убиииство! Също така тези "хуманни" риболовци практикуващи хвани пусни и използват антибиотици за да излекуват пробитата устна на шараните и те не са с особенно висок морал на този принцип понеже взимат червей, които не пускат веднага след това а които наденват на една кука и ги хвърлят във водата или докато умрат от собствените си рани или от удавяне или докато не ги изяде някоя риба. Същите тези хуманитаристи използват малки живи рибки за стръв които имат същата участ както червея. Или пък любимото ми изпълнение е захранване за шаранови риби с прясно накълцан жив торен червей. Хайде сега ми кажете как към едни същества може да се държиш сякаш са неудошевени предмети и да не забелязваш техните страдания като по този начин хващаш други създания ама тях ги помилваш и да се имаш за хуманитар?
149
Поправка на предходния ми пост - годината е 2004... или преди 9 години.
Wishbone написа:
Може да се намери далеч по разумно решение, като за подводния риболов изрично се уговори рибата да бъде давана за благотворителност, каквато е и практиката на КМАС в последните години.


Поискахте анкета, имате я...
150
Атоман за месото от прасета нито дума, че сега ще земат да го забранят да се продава по магазините от Брюксел хехе , освен ако не е от щастливи прасета
Ами колко милиона микроби избиваме само при едното миене на зъбите сутрин и вечер! Жестокост!
Ей приятели нека не се втеляваме. Това е сайт за харпунджии, който иска балет- ами има и такива форуми. Не се състезавам защото не ми пасва надпревара и подводен риболов, но който иска нека! Според мен разковничето е в НЕпрекаляването.
152
Освен да започнем да бием и ние щастливи риби (то че са свободни е ясно ) .
153
Пичове от всички постове най съм съгласен с Баръмов и Юри(Претор)!В апартамента си гледам котка,куче и рибки,но изпитвам стращен кеф когато съм на излет и имам слука Извинявам се, но се смятам за харпунджия а не за фотограф
154
Митко подкрепям коментара ти, но няма връзка с дебата тук. Иначе си прав за страданията на червея, има си огромна тема за това във фишинг мания .
А пържолите и свинското са най-доброто нещо в това време без значение от щастливи прасета ли са или от нещастни !
не коментирам изказванията и колкото извън темата да зву4и тази потресаваща новина в наве4ерието на годишнина от холокоста :
"Роднини на Гьобелс са прикрити милиардери в Германия  - Инвестираме глобално и ако става въпрос за 500 млн. или 3 млрд. долара, на кого му пука, коментира директорът на фонд, който управлява активите на семейството"мисля , 4е проблемите на Брюксел не са петте кила риба убита на състезание / валидна и разре6ена/.
156
@ стардъст... това за циганите е яко! Дайте да пуснем анкета!!! гълъбите сме си ги развъдили ние хората, ти започна да сравняваш състезанията по подводен риболов с трепането на гълъби, в предния си пост, сега пък не било така..не разбрах?! За анкетите, аз лично гласувах за синхронното плуване в предната анкета и познавам още няколко като ментака че резултатът може да не е съвсем реален. За ЕС, хич не ме интересува кой какво, даже гледам как да се махна по далеч от тази свинщина!
157
Стардъст , сериозно ли го мислиш това за кучетата ? Колко хора още трябва да изядат помиярите , за да теглим една майна на Европа и да ги изтребем , както се правеше преди 20-25 години ? Па след това вече може да мислим за кастрация , след като сме овладели положението?За твое сведение кастрацията на 1 помияр струва на НАС данъкоплатците 90-100 лв, 1 патрон да струва левче !!
158
Бабанков, не се прай че не си фотограф - я глей ква фотография си изпращял.
А тая тема преди си беше интересна.
159
А като се заключи (поне за пет години), ще бъде още по- интересна .
160
Нови Продукти
Mares shaft tang (rear cap) for Mares Cyrano/Sten 11

Цена: 12.00 Лв.
Spearfishing